Protest beachwear 2016
Badmode , bikini , Dames , Heren , slippers / 12 maart 2016

Het Amerikaanse protest maakt kleding voor wel heel verschillende werelden: winterse ski kleding en zomerse zwemkleding. Wat niet wegneemt dat protest enorm populair is. Met name de jongeren, en die zich zo voelen, kleden zich graag in protest badmode danzij de sportieve trendy look die protest badmode altijd heeft. En je kunt je jong genoeg kleden met protest badmode, de eerste bikini’s zijn er al in maat 92 dan ben je een jaar of 2.

Met uggs naar het strand
Dames , Heren , Schoenen , slippers / 9 maart 2015

Wie had dat gedacht van warme winterse vachtlaars tot zomerse slipper, maar ugg australia heeft het allemaal in de collectie anno 2015. Nog veel meer zomerschoenen van ugg vind je op zomerschoen.nl

Beachlife heren zwemshorts
Heren / 3 maart 2015

In augustus al aangekondigd en nu in de winkels de heren collectie van beachlife. De collectie bestaat voor 2015 uit een serie halflange zwemshorts : een viertal unix kleuren en twee verschillende prints. De fell roze maple print zwemshort is de meest opvallende. Voor wie dat teveel is deze short is ook te krijgen in een overwegend blauwe print of kies voor de rainforest. beachlife badmode is in verschillende webshops te koop: Chilly en Damestassen en zo hebben de heren modellen. Wehkamp heeft wel een collectie beachlife badmode maar op moment van schrijven nog niet de heren shorts. Idem voor AS adventure dat meer de outlet collectie biedt.