Het idee van mix&match kennen we al langer, ideaal voor vrouwen waar de bovenmaat afwijkt van de ondermaat ( en bij wie is dat eigenlijk niet het geval) of als je gewoon lekker wilt combineren.

Het uitzoeken van een leuk passend setje was echter niet altijd even makkelijk en resulteerde vaak in eindeloos bladeren in de webshop. En dan had je vaak nog geen goed beeld of het wel leuk bij elkaar kleurde. O’Neill heeft daar nu een oplossing voor.

Op de site van O’neill blader je razendsnel door de de mix&match collectie hen. Kies een stijl top, van triangel via bandeau tot high neck. Kies de gewenst kleur en print, en hop verder naar het broekje waar je van tie-side tot hipster weer dezelfde ruime keuze hebt.

o-neill-mix-en-match-topo-neill-mix-en-match-slip

In een oogopslag zie je hoe de combinatie eruit zit, zowel van voren als de achterkant. De vraag of het dan leuk bij elkaar staat moet wel nog zelf beantwoorden.

Jammer is wel dat O’neill (ook) hier kiest voor weer die  dunne modellen die bij een maatje 44C niet echt een goed beeld scheppen.

Je kunt zowel klassiek mix en matchen, dus een top en bottom in hetzelfde design maar dan wel beide in de gewenste maat of lekker in het wilde weg een top en een broek uitzoeken die jij bij elkaar vindt staan. Of die leuk gaan passen bij je bestaande badkleding.

Alle bikini’s zijn gemaakt van sneldrogende stoffen zodat het voor badkleding natte opbergen ook tot het verleden behoord