Surfers zullen op de plank zelden slippers dragen, aan de andere kant zijn de surfschoenen nu ook weer niet het aller lekkerste om de hele dag aan te hebben. En blootsvoets geeft dan wellicht het ultieme gevoel van vrijheid maar eenmaal van het strand af iets iets aan je voeten dan weer prettiger.

Niet zo vreemd dus dat veel surfmerken ook een collectie teenslippers hebben. Vaak zijn dit wat luxere modellen met een brede strap, hoog draagcomfort en goede kwaliteit  om dagelijks, dagenlang te dragen.

o-neill-teenslipper-chad

O’neill surf en lifestyle merk. Uitgegroeid van een kleine workshop in een garage tot een wereldmerk in surfboard, kleding en schoenen

quiksilver-teenslippers-heren

Quicksilver, een Australisch merk, begon niet met surfplanken maar met boardshorts. Maakt nu een breed scala aan kleding en schoenen. Veelal in het wat lage prijssegment

Reef-Playa-cervesa

Reef, ook  de oorsprong in de surfsport  heeft de thuisbasis in Californië

brunotti-teenslipper

Brunotti, hoe exotisch de naam ook klinkt, is een oernederlands merk. De oprichter is Italiaan maar begon vanuit Scheveningen dit surflabel. Tegenwoordig heeft het een breed assortiment aan boardgear en kleding voor zomer en winter.