Keen uneeq

Lekker luchtig wandelen op sandalen van Teva en/of Keen. Deze twee sandaal merken doen het op dit moment zeer goed op de markt. Welk merk je zou moeten kiezen dat kan ik je niet precies vertellen, beide merken zijn van goed kwaliteit. Het is dus meer een kwestie van persoonlijke smaak.

Teva of Keen

Ook al kent ons land niet veel warme dagen, het is toch fijn om sandalen in huis te hebben voor als het dan toch wel een keer warm is. De sandalen van Teva en Keen bieden je veel comfort tijdens deze dagen. Voldoende steun en grip en toch kunnen je voeten lekker luchten, niet meer van die natte zweet voeten in die dichte schoenen.

Dit is natuurlijk van groot belang als je van de zomer een date hebt, je wilt natuurlijk niet naar zweetvoeten ruiken tijdens het etentje met je droompartner. Maar wees niet getreurd, er zijn Gelukkig zijn er verschillende varianten beschikbaar voor verschillende doelen, zodat je altijd een paar kunt vinden dat voor jou geschikt is.

Als je van plan bent om langere stukken op je sandalen te lopen dan kun je het beste kiezen voor sandalen met een goede demping en veel ondersteuning. Voorbeelden hiervoor zouden modellen kunnen zijn als, Teva Tirra, Teva Terra Fi Lite, Teva Verra, Keen Venice en Keen Whisper. Als deze modellen beschikken over een goede ondersteuning voor je voeten tijdens het wandelen. Daarnaast zorgen ze er ook voor dat je voeten niet te warm worden, zo heb je dus veel minder kans op zweetvoeten.

Bij de sandalen van Keen en Teva kun je steunzolen nemen die je net dat beetje extra steun geven tijdens het lopen, vooral voor de wat langere stukken is dit ideaal. Welk merk je kiest dat is aan jou zelf, beide merken zijn van goede kwaliteit en lopen bijna perfect.