Teva heeft een ruime collectie sandalen, maar ook diverse soorten schoenen. Zowel voor dames, heren als ook voor kinderen. De sportieve Teva sandalen zijn ideaal voor recreatie in de vrije tijd, voor op vakantie, voor op het strand of tijdens watersporten.

Omdat de sandalen ook voor kinderen in verschillende kleuren te verkrijgen zijn, is het voor kinderen een schoen die ook heerlijk naar school gedragen kan worden. Na schooltijd is het ook een erg fijne sandaal om lekker in te spelen of te ravotten. Zonder dat ouders bang hoeven te zijn dat schoenen vies worden of kapot gaan. De Teva sandalen zijn doorgaans erg makkelijk schoon te maken, en kunnen tegen een stootje. Een ideale schoen dus voor jong en oud.

Zoals al geschreven heeft het merk Teva een ruime collectie met verschillende soorten sandalen.

Terra fi

De Terra fi lite is het net iets lichtere broertje van de Terra fi 4, en is geschikt voor nagenoeg alle outdoor activiteiten. De Terra fi 4 is het topmodel onder de outdoorsandalen van Teva.

Wil je toch liever een net iets andere sandaal, met dezelfde kenmerken, kijk dan eens naar de lite of de hurricane XLT.

De hurricane XLT is het basismodel van de serie outdoorsandalen, en is ook weer uitermate geschikt voor de meeste activiteiten. Wil je toch wat extra steun, wat natuurlijk bij sandalen niet altijd mogelijk is, meer demping of nog meer grip, kies dan de fi 4 of de fi lite.

De original is een remake van de eerste sportsandaal van Teva, wat eigenlijk meer een slipper is met hielband. Hiermee maakte Teva de sandaal sportief en bruikbaar voor buitensport. Terwijl deze sandalen ook niet misstaan tijdens de dagelijkse bezigheden.

Tirra sandaal

De Tirra is de elegante sandaal voor meisjes en dames voor in de zomer. Als sandaal voor dagelijks gebruik, maar ook prima geschikt voor wandelingen en buitensporten.

De Tanza is een allround outdoorsandaal met een goede grip op natte ondergrond. Prima geschikt dus, om ook wat langere wandelingen te maken.

De schoenen bieden een goede steun, wat niet altijd vanzelfsprekend is bij sandalen.

Verschillen met bijvoorbeeld de terra fi zitten in de details en afwerking. Welke van de twee beter voor je is, is een kwestie van smaak, voorkeur en pasvorm. Bijkomend voordeel is de gunstige prijs van de Tanza.

Mush

De mush is een zachte comfortabele teenslipper van Teva. Er zijn verschillende uitvoeringen voor heren, dames, jongens en meisjes.

Een teenslipper die bekend staat om het draagcomfort, waardoor de slipper net even iets meer te bieden heeft dan slippers van andere merken.

Teva Olowahu

Op zoek naar een teenslipper met een andere look?

De Teva Olowahu is dan zeker een teenslipper waar je eens naar moet kijken. De Teva Olowahu staat bekend om de meerdere bandjes over de voet, en ziet er een beetje meer uit als een sandaal. Door onder andere de verschillende bandjes over de voet geeft deze unieke slipper toch ook wat meer steun aan de voet.

Doordat deze slipper erg populair is, kun je ook regelmatig een leuke Teva Olowahu aanbieding vinden in diverse winkels, en natuurlijk hier in onze webshop.

Original

De opmars van het merk Teva begon 30 jaar geleden met een sandaal, die nu als Original te koop is.

De sandaal wordt wel gezien als het schoeisel dat de bakermat was voor de huidige collectie sandalen en slippers. Schoeisel die door veel mensen gedragen wordt tijdens de zomer.

De Original is nog steeds, of liever gezegd weer te koop in verschillende kleuren en prints.

Original sport

De Teva Original sport is een remake van de oorspronkelijk Teva teensandaal. En is een makkelijke sandaal voor dagelijkse bezigheden maar ook voor vakantie en het strand.

Aanbieding

Bij merken als Teva hebben de modellen meestal looptijden die over meerdere seizoenen gaan. Schoeisel dat dus langer dan יי seizoen wordt gedragen, en bovendien erg geliefd is. Door de goede kwaliteit gaan de sandalen en slippers ook langer mee dan gebruikelijk.

Wellicht dat je op zoek bent naar aanbiedingen van het merk, bijvoorbeeld in de uitverkoop.

Helaas zijn er niet altijd even veel aanbiedingen van het merk te vinden. Dat is eigenlijk zelfs een goed teken, want het zijn goede slippers en sandalen, die lang meegaan en bovendien dragen veel mensen deze sandalen en slippers.

Toch kun je wel goede aanbieden tegen komen. Vaak betreft het dan kleuren en prints die het volgende seizoen niet meer in de winkels te koop zullen zijn. Mode veranderd immers regelmatig.

Zo kun je dus bijvoorbeeld hele leuke Teva Olowahu aanbiedingen vinden, maar dan wel met de kleuren en prints die volgend draagseizoen niet meer in de mode zullen zijn.

Maakt de kleur en de print niet zo veel uit, je draagt immers Teva sandalen en slippers omdat ze zo lekker zitten en langer meegaan, dan kun je dergelijke slippers in sandalen rustig in de uitverkoop of tijdens speciale aanbiedingen kopen.

Ook wij hebben met enige regelmaat erg leuke aanbiedingen van het merk Teva.