Wehkamp is altijd grootst geweest in badmode, zwemkleding is een kledingstuk dat mensen altijd al graag postorderen i.p.v. zich bloot te moeten geven in een pashokje, en dat is in de tijd van het online bestellen niet anders. Wehkamp verkoopt tal van top design merken als Cyell en Desigual maar ook merken als Hunkemöller en Esprit. Maar wist je dat wehkamp ook een eigen huismerk heeft? Beachwave is alleen bij wehkamp te vinden in biedt eigentijdse zwemkleding voor een goede prijs.

Hipster Bikini broek

Binnen het hele assortiment vormen de huismerken, en niet alleen bij wehkamp, meestal de voordelige keuze. Als we de gemiddelde prijzen van badpakken bekijken staan er veel huismerken op kop. En de kwaliteit is meestal prima, de (web)shops hebben immers aardig wat reputatie te verliezen als hun eigen merk een slecht naam krijgt.

Zie de V&D, hier is bijvoorbeeld exclusief de badmode van Mart Visser te vinden , maar wil je gewoon een leuk setje voor een voordelige prijs dan kun je ook naar het label liv kijken. Bij Perry sport is het huismerk INQ deze badkleding heeft een wat sportievere look.

Huismerk Halter bikini top

De decathlon heeft een hele serie huismerken, maar ze verkopen ook A merken. De labels nabaiji en tribord zijn de zwem- en watersport merken.

De C&A heeft in zijn winkel voornamelijk eigen merken  Clockhouse, Yessica, Rodeo, Canda, Angelo Litrico en Palomino, alleen te vinden bij de C&A

Simone vinden we als huismerk bij een aantal Duitse postorder bedrijven. Bonprix en M&S verkopen hun kleding dan weer onder hun eigen naam.

Ook de grote fashionportal, zalando, heeft zijn eigen huismerk kiomi, al is daar nog geen badmode te vinden.