Shiwi badmode 2012

Al aan het nadenken over de zomer van 2012 en wat je aandoet naar het strand?

Vergeet zeker niet een kijkje te nemen bij d collectie van shiwi, kwalitatieve badmode ook geschikt voor intensief gebruik. Comofortabel, duurzaam en ook nog eens trendy voor actieve mensen.

Shiwi monokini
Shiwi monokini

Shiwi heeft een ruime collectie badmode, badpakken en tankini’s of meer gewaagd de monokini’s en bikini’s

Shiwi is sinds 2012 verkrijgbaar op shiwi.com maar ook in diverse online winkels

BikiniRif

Luxe bikini’s en beachwear bij BikiniRif, de webshop met onderscheidende badmode.

Op www.BikiniRif.nl vind je de meest exclusieve luxe bikini’s en beachwear. Zo kom je gegarandeerd exclusief voor de dag!

De in 2011 geopende webshop BikiniRif heeft “slechts” twee merken in haar luxe bikini assortiment, maar beide merken staan garant voor exclusiviteit. Na veel speuren, zowel online als offline heeft BikiniRif besloten twee merken te gaan voeren in haar webshop. Zoals eerder aangegeven gaat het om de merken Paradizia en Maaji. De bikini’s van beide merken staan garant voor exclusiviteit, kwaliteit en perfect draagcomfort. Geen wonder dat de eerste maanden die BikiniRif nu online is uitstekend zijn. Niet alleen in de zomermaanden, maar ook daarbuiten worden er bestelling geplaatst. BikiniRif wijdt dat aan het feit dat mensen gedurende het hele jaar op vakantie gaan en toch wel vaak de zon opzoeken.

Luxe bikini’s hebben hun prijs…

De prijs van de beide merken is stevig, maar zo geeft BikiniRif aan, daar krijg je ook wel wat voor. De bikini’s zijn gemaakt van hoogwaardige, kwalitatieve stoffen. De stijl van de bikini’s is zuid-amerikaans en zeer exclusief. Wanneer je een Paradizia of Maaji bikini koopt en draagt, zul je in ieder geval opvallen op het drukke strand of aan het zwembad. Hoe ergerlijk is het als je iemand anders ook ziet lopen in een outfit die jij hebt gekocht. Dat is natuurlijk de kans bij goedkopere bikini’s, iedereen kent daar wel de voorbeelden van. Met een Paradizia of Maaji bikini is dat risico nihil te noemen. Deze bikini’s worden niet door iedereen gedragen en zo onderscheidt jij je van de massa.

Levering en routeren van bikini’s

Bij BikiniRif zijn we niet zo moeilijk met ruilen of terugzenden. Wel hanteren we een aantal regels voor het passen van de bikini’s, uiteraard puur uit hygiënisch oogpunt dat kun je, je voorstellen. Terug sturen van gekochte bikini’s is bij BikiniRif geen probleem, omruilen ook niet. Ook hier hebben we wel een aantal spelregels voor, deze kun je nalezen op de retourneren pagina van BikiniRif. De verzending van je bikini is overigens gratis, dus geen extra verzendkosten bij BikiniRif. BikiniRif doet haar uiterste best om alle bikini’s die voor 14.00 besteld zijn, de volgende werkdag al bij je thuis te leveren. Snelle levering staat voorop bij BikiniRif.

Nieuw Zubi Beachwear met Seafolly badmode

De nieuwe website en -winkel Zubibeachwear.nl lanceert de grootste Seafolly badmodecollectie in Nederland. Zubi Beachwear biedt met hun concept voor elke vrouw een passende oplossing: in de webwinkel selecteer je een bikini, gebaseerd op boven- en ondermaat, pasvorm en kleur. Door het grote aanbod aan ontwerpen, en de mogelijkheid om tops en bottoms te combineren, is er voor ieder figuur een passend model. Op deze manier kan iedere vrouw iets van haar gading vinden. Zubi Beachwear speelt hiermee in op de specifieke wensen van elke vrouw én biedt daarnaast het gemak van online shoppen.

naar de site

LinCHérie: uitsluitend topmerken

Foto lincherie

LinCHérie in huizen heeft uitsluitend topmerken in lingerie, badmode en sleep- en homewear in de collectie, zoals Marlies Dekkers, Marie Jo, L’Aventure, Prima Donna, Tommy Hilfiger, Cyell, Opera en Roïdal. Tot en met 31 maart kunnen de klanten 10 euro korting krijgen met de bon uit deze krant.

Zonnige badmode

De nieuwe badmodecollectie van Cyell is weer bijzonder uitgevoerd met kleurrijke en vrolijk prints. ‘Cyell is een fantastisch Nederlands merk dat wij met grote tevredenheid al jaren voeren. Bovendien heeft dit merk een prima prijs-kwaliteitsverhouding en is de pasvorm heel goed.’

Daarnaast is Marlies Dekkers niet meer weg te denken uit het kernassortiment. Marlies Dekkers is een uniek merk dat van een hype een trend werd en nu een echte stayer is. Ook de nieuwe collecties zijn weer heel apart en van een kwalitatief hoogstaand niveau.

website lincherie

via echo.nl