Tommy Hilfiger badmode 2016 : Caribbean

Enkele weken geleden presenteerde Tommy Hilfiger tijdens een fashion show in New York. de strand- en badmode collectie 2016

Badmode van Tommy was de afgelopen jaren best mooi maar eigenlijk ook een tikje saai. Nu wel dat gaan ze in 2016 ruimschoots goedmaken.

De collectie is zeer kleurrijk en het thema straalt er aan alle kanten vanaf: met Tommy Hilfiger ben je in 2016 helemaal in Caribische stijl met een vleugje decadentie van de jetset uit de jaren ’70. Relax en Enjoy

De verschillende gehaakte modellen zijn heel opvallend met als toppers de monokini en de geraffineerde bikini. Verder lezen

Oye Badmode

OYE (open your eyes) Swimwear is een relatief jong (2007) label uit Turkije. Ontwerpsters zijn twee zusjes te min of meer per toeval in de badmode terecht gekomen zijn. De bikini’s en badpakken van OYE zitten in het luxe segment, een badpak kost al gauw 250 euro of meer, maar het zijn wel bijzondere ontwerpen.

elizabeth_monokini_oye_swimwearjpg

Kleuren zijn wel een beetje saai, in de collectie is het even zoeken naar setjes die niet zwart of wit zijn.

wikusfront_oye_Swimwear

Badmode collectie 2014 H en M

Voor veel mensen is mei dan toch echt de tijd om weer aan de zomer te gaan denken: weer lekker buiten maar ook op vakantie en naar het strand en zwembad. Een groep heeft in mei al een korte strandvakantie achter de rug maar voor de meesten is nu ook de tijd om echt na te denken over de zomeroutfit voor 2014. En zo ook de badkleding.

H&M presenteerd dan ook precies op tijd de badmode collectie voor het zomerseizoen 2014. Dit jaar is Gisele Bündchen het gezicht en lichaam voor de badmode collectie.

hm-print-monokini
In dezelfde print ook een bikini
Bikini set in verschillende kleuren prints te krijgen
Bikini set in verschillende kleuren prints te krijgen
H&M oneshoulder monokini
H&M heeft een relatief veel monokini’s (cut-out badpakken)
H&M retro bikini
Hoge slip tijgerprint helemaal hip voor 2014

Op de site van H&M de complete collectie badmode 2014

De badmode van H&M is super betaalbaar, in de kleurkeuze wel relatief saai dat je dan weer kunt compenseren met de monokini look.

Monokini’s

De monokini is een wat exotische variant van het badpak. Twijfelend tussen een alles bedekkend badpak en de losse delen van een bikini past de monokini, ook wel bekend als trikini of semikini, helemaal in de trend van minder bloot.

Er zijn monokini’s die minder verhullen dan een minuscule bikini maar de meesten zijn toch keurig netjes te noemen. Toch zul je met een monokini zeker de gewenste aandacht trekken, zoveel zie je ze niet op de stranden. Eerder al een bericht over de monokini’s van Herve Leger voor de bovenmodale dames, en meer recent de monokini van sabz ook lastig te verkrijgen. Onderstaande een selectie van monokini’s die gewoon in Nederlandse webshops te koop zijn.

Cosita linda Monokini
Monokini van Cosita Linda, ontworpen en gemaakt in Colombia. In Nederland is dit merk te koop bij de bikini lounge
Hunkemoller monokini
Als Hunkemoller een monokini in de collectie heeft dan is dat des te meer een teken dat je erin voor de dag mag komen.
Bij adidas noemen ze het een cover up badpak. Tikje bijzondere naam aangezien je juist uncovered. Een sportief badpak met een vleugje huid.
Bij adidas noemen ze het een cover up badpak. Tikje bijzondere naam aangezien je juist uncovered. Een sportief badpak met een vleugje huid.

Sabz badmode Peru

Sabz Swimwear is een luxe badmode merk uit Peru, Zuid-Amerika. Sabz creëert unieke badmode met prints die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben maar toch een verleidelijke combinatie vormen.

 

Monokini van Sabz

 

Als je in staat bent om aan Sabz zwemkleding te komen heb je een beach look waarmee je kunt concurreren.