Zwemmen in je eigen zwemvijver
Tips / 3 mei 2014

Geen strand in de buurt? Dan ga je toch zwemmen in je eigen tuin!. Een droom? De realisatie van die droom kan wel eens dichterbij zijn dan je denkt. Een zwemvijver biedt de perfecte combinatie van zwemmen en natuur, gewoon in je eigen achtertuin. Het grote voordeel van een zwemvijver is dat het niet nodig is om met chloortabletten en andere chemische middelen aan de slag te gaan: het natuurlijke filtersysteem van de zwemvijver zorgt ervoor dat het water mooi helder blijft en jij de hele zomer lekker kunt zwemmen.

Naar het strand
Beachzilla , Tips / 2 april 2014

Het is volop voorjaar maar in Nederland moeten we nog even wachten op echt lekkere (water)temperaturen. Maar de Mediterrane wordt steeds aangenamer en de mei- en strandvakanties laten niet lang meer op zich wachten. Dus hieronder hebben we een checklist gemaakt met alles wat je nodig hebt om in stijl naar het strand af te reizen.

Bikinitips voor kleine borsten
Badmode , bikini , Tips / 11 april 2012

Neem een bikini met extra vulling of push up effect, of de nieuwe maximizer-push-up van hunkemoller. Een triangel bikini laat je borsten groter lijken, zeker als je de cups uit elkaar schuift. Een halterbikini heeft hetzelfde effect. Ga voor fransjes, rushes, kraaltjes en dergelijke het voegt letterlijk volume toe De bandeau bikini is er alleen voor dames met kleinere borsten, daar de bandeau bikini weinig ondersteuning geeft. Kleine borsten geven je vaak een sportieve uitstraling, kies voor een sport bikini om dit te benadrukken.