Surf en Turf Beachslippers
slippers / 16 juni 2016

Surfers zullen op de plank zelden slippers dragen, aan de andere kant zijn de surfschoenen nu ook weer niet het aller lekkerste om de hele dag aan te hebben. En blootsvoets geeft dan wellicht het ultieme gevoel van vrijheid maar eenmaal van het strand af iets iets aan je voeten dan weer prettiger. Niet zo vreemd dus dat veel surfmerken ook een collectie teenslippers hebben. Vaak zijn dit wat luxere modellen met een brede strap, hoog draagcomfort en goede kwaliteit  om dagelijks, dagenlang te dragen.

De postos van Rio de Janeiro
Op Het Strand , slippers / 31 mei 2016

De stranden van Rio de Janeiro strekken zich uit van Leme tot Leblon en bestaan uit de beroemde delen  Copacabana  en Ipanema vernoemd naar de achterliggende wijken. De stranden zelf zijn opgedeeld in twaalf verschillende delen, posto’s,  genoemd naar de twaalf strandwacht posten. De eerste staat in het noordoosten bij Leme, nummer 12  zit aan de west zijde bij Leblon. Elk van deze twaalf  posto’s hebben hun eigen eigenschappen, publiek, cultuur en activiteiten.

Protest beachwear 2016
Badmode , bikini , Dames , Heren , slippers / 12 maart 2016

Het Amerikaanse protest maakt kleding voor wel heel verschillende werelden: winterse ski kleding en zomerse zwemkleding. Wat niet wegneemt dat protest enorm populair is. Met name de jongeren, en die zich zo voelen, kleden zich graag in protest badmode danzij de sportieve trendy look die protest badmode altijd heeft. En je kunt je jong genoeg kleden met protest badmode, de eerste bikini’s zijn er al in maat 92 dan ben je een jaar of 2.

Havaianas trouw slippers
slippers / 30 april 2015

Ga je trouwen op of nabij het strand en/of ben je op zoek naar een leuk cadeau voor je gasten? Havaianas heeft heuse trouw-slippers in de collectie, naar keus met een stelletje, trouwauto of I love you op de band.  Geef je huwelijk een aparte look met alle je gasten op slippers. Beschikbaar voor dames en heren in wit. Redelijk betaalbaar maar met veel gasten moet je wellicht toch een selectie maken wie er een set krijgt. Levertijd is 4 tot 8 weken, ander nadeel is dat je ze per twaalf in een maat moet bestellen

Met uggs naar het strand
Dames , Heren , Schoenen , slippers / 9 maart 2015

Wie had dat gedacht van warme winterse vachtlaars tot zomerse slipper, maar ugg australia heeft het allemaal in de collectie anno 2015. Nog veel meer zomerschoenen van ugg vind je op zomerschoen.nl