Pez d’or zwangerschapsbadmode
badpak , bikini , tankini , Zwangerschapsbadmode / 31 augustus 2015

Zwangerschapsbadkleding blijft een lastig iets om te kopen: meestal zwem je niet zo heel vaak, het is niet de meest voordelige en vaak red je het wel met een broekje en een losse tankini. Maar mocht je tijdens je zwangerschap toch vaker in het zwembad komen, of net je zomervakantie hebben aan het strand, waarom dan niet maar meteen kiezen voor een leuk badpak, bikini of tankini.

Nieuwe badmode bij Tommy Hilfiger
badpak , tankini / 6 augustus 2014

Tommy Hilfiger vernieuwt zijn collectie het hele jaar door, en het is dus niet zo heel vreemd dat er ook in de herfst nieuwe badmode opduikt tussen de nieuwe aanwinsten, al zijn de meeste nieuwe producten toch warme truien en tassen voor herfst en winter. Meest in het oog springend is een nieuw one-shoulder badpak de rugby, dat behalve een opvallend ontwerp ook nog eens een opvallende kleurstelling heeft. Eye-catcher dubbel dus.

Fantasie Swimwear Montreal nu in Blauw
badpak , bikini , tankini / 24 juni 2014

De Montreal serie van Fantasie swimwear is al een aantal jaren populaire badmode voor een (cup)maat meer. De zwarte serie met subtiele animal ( panter) print en afwerking met diamanten heeft er nu een blauwe versie bij gekregen. De print is nu een bladvorm en de accenten zijn van goud maar pasvorm en kwaliteit zijn hetzelfde gebleven.

Protest zomer 2014 badmode
Badmode , bikini , tankini / 6 mei 2014

Na een paar zonnige dagen zit bij de meesten de zomer er al flink in. Het kriebelt om de kledingkast volledig opnieuw in de richten. Dikke truien worden verruild voor T-shirtjes en we gaan op zoek naar een nieuwe bikini of badpak. Ook protest heeft de summer-vibe te pakken en komt met de nieuwe collectie voor 2014. Kleur en prints zie je veel terug en ook op gebied van accessoires pakken ze uit.

Badmode line up mei
Badmode , badpak , bikini , tankini / 5 mei 2014

Begin mei is het zwemseizoen van start gegaan, en hoewel het buitenwater op dit moment voor de meesten nog veel te koud is zijn steeds meer mensen op zoek naar nieuwe zwemkleding voor de zomer van 2014. Velen shoppen ook de badmode online. Zustersite 123 plons geeft een aardig beeld wat populair is op dit moment. Een overzicht.

Alleen saaie bikini’s voor grote Cupmaten?
bikini , tankini / 26 maart 2014

Hoeft niet, er is best wat kleurrijks te vinden, zo bijvoorbeeld deze beugelbikini met Twist van livera beschikbaar voor grotere cupmaten. In dezelfde kleuren zijn ook een tankini en een bandeau bikini beschikbaar. De tweede heeft ook weer de vrolijke twist. Check voor deze en andere bikini’s en tankini’s van Livera de website