De vrolijkste zwangerschapsbadmode 2016
Zwangerschapsbadmode / 28 april 2016

Zwanger en ga je met je dikke buik de zomer in? Dan is het de hoogste tijd om na te denken over zwangerschapsbadmode. Om je te helpen staan hieronder een aantal leuke, vrolijke en praktische badpakken, bikini’s en tankin’s

Zwangerschapsbikini’s Cache Coeur
Zwangerschapsbadmode / 13 april 2016

Zwangerschapsbikini’s zijn er eigenlijk niet zo heel veel. De meeste vrouwen kiezen voor een badpak of tankini om nieuwsgierige blikken op de buik weg te houden. En als er dan toch voor een bikini gekozen wordt is het vaak een gewone een maatje groter. Toch zijn er fraaie bikini’s voor tijdens de zwangerschap en de periode daarna te vinden. Hieronder een fraai voorbeeld van Cache Coeur.

Pez d’or zwangerschapsbadmode
badpak , bikini , tankini , Zwangerschapsbadmode / 31 augustus 2015

Zwangerschapsbadkleding blijft een lastig iets om te kopen: meestal zwem je niet zo heel vaak, het is niet de meest voordelige en vaak red je het wel met een broekje en een losse tankini. Maar mocht je tijdens je zwangerschap toch vaker in het zwembad komen, of net je zomervakantie hebben aan het strand, waarom dan niet maar meteen kiezen voor een leuk badpak, bikini of tankini.

Zwangerschapsbadmode 2015
Beachzilla , Zwangerschapsbadmode / 27 maart 2015

Vorig jaar rond deze tijd was er op gebied van zwangerschapsbadmode weinig vernieuwende items te vinden. En eigenlijk is daar dit jaar nog maar weinig anders. Een rondje langs de merken. De tankini is veruit het populairst, draagt heerlijk over de buik zonder strak te zitten. Hij kan gemakkelijk uit en dat is handig op het moment dat je blaas de afmeting van een kersenpit heeft en er bovendien iemand de salsa op danst. Daarnaast is de tankini top goed af te wisselen met een bikini top of gewoon een nette beha.