Seafolly cropped tops
Beachzilla / 9 december 2015

De cropped tops zijn hot, zowel de hoogte in als high-neck bikini als naar beneden om halverwege de bikini en de tankini op te houden. Seafolly heeft verschillende (nieuwe) cropped tops in de collectie.  

Bikini met rok
Beachzilla / 5 oktober 2015

Heupen of bovenbenen camoufleren? Naast een zwemshort kun je ook kiezen voor een bikini met rok of zwemrok

Streepje by tommy hilfiger
Beachzilla / 2 juli 2015

En, is het gelukt nog een leuke outfit te scoren. Met de tropische temperaturen realiseerden een hoop zich dat het de hoogste tijd is de zwemkleding te checken en gezien de drukte op onder andere 123 plons was het de hoogste tijd voor vernieuwing.

Strandlaken met eigen naam
Beachzilla / 29 juni 2015

Ken je dat? Met de hele club naar het zwembad en dan heb je allemaal hetzelfde hema badlaken? Of dat  je vieze broertje alweer denkt dat jouw handdoek die van hem is? Met een handdoek met daarop je eigen naam los je deze problemen en alle mogelijke soortgelijke problemen eenvoudig op. Bulbby heeft badlakens en strandlakens in verschillende maten,  diverse kleuren stof en opdruk en dus je eigen tekst en eventueel een figuur erbij. Ook een superleuk cadeau voor het afzwemmen.    

Zonnen – het mag en moet toch
Beachzilla / 22 juni 2015

De zomervakantie komt eraan, en daarmee de trek naar het hopelijk zonnige zuiden : stranden en zwembaden waar we ons bleke lichaam weer blootstellen aan de zon die in deze tijd van het jaar op zijn krachtigst is. De afgelopen jaren is er behoorlijk campagne gevoerd hoe slecht zonnen wel niet voor je is. Een gebruinde huid is garantie voor huidkanker. Maar wat blijkt nu: niet zonnen is nog veel slechter voor je. Volgens een artikel op the independent is bij een langdurig onderzoek gebleken dat personen die elke vorm van zonlicht mijden er te weinig vitamine D3 aangemaakt wordt en dat vergroot weer de kans op een zeer agressieve vorm van huidkanker. Leken conclusie: het lichaam heeft zonlicht nodig om zich tegen zonlicht te beschermen. Er blijkt inmiddels een grote groep mensen te zijn ( Amerikaanse studie) die te weinig licht krijgen. En de beschermende werking van vitamine D/zonlicht gaat verder dan huidkanker. Ook (vormen van) diabetes, MS tuberculose en nog wat ziektes worden in verband gebracht met een tekort aan zonlicht. Dus ook hier is de wereld weer minder zwart wit dan we wellicht zouden willen, zonnen moet dus ook al met verstand. En jezelf kersvers uit Nederland…

J Crew Badmode
Beachzilla / 10 juni 2015

Een paar highlights uit de collectie van J.Crew   ze verzenden naar Nederland, verzendkosten zijn 20 euro. Of maak een shopping trip naar New York

Eén tropische dag maakt nog geen zomer
Beachzilla / 5 juni 2015

Eén slipper trouwens ook niet, maar een paar slippers voor aan je voeten zijn toch wel de ultimieme zomerschoenen voor een lekker zomers gevoel. Zeker als je een paar van deze authentiek, organische Gipsy slippers van reed hebt. Het merk reef is zo onlosmakelijke met zomer en strand verbonden dat je vanzelf een lekker relaxed gevoel krijgt. De zomer is begonnen, voorlopig lijkt het bij één echt warme dag te blijven en gaat de temperatuur met een stevige knal weer richting normaal.

De lange hete zomer van 1975
Beachzilla / 1 juni 2015

De zomer is begonnen, hoe deze zomer gaat worden is nog afwachten. Maar veertig jaar geleden was het een topzomer. Heerlijke beelden uit 1975. De lange hete zomer, door Polygoon-Profilti (producent) / Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid (beheerder), is gelicenseerd onder Creative Commons – Naamsvermelding-Gelijk delen.