Veel vrouwen maken zich druk of ze wel of niet op tijd een bikini-lichaam hebben, terwijl het verkrijgen van een bikinibody kinderlijk eenvoudig is en zeer weinig tijd kost:

  1. Kleren uit
  2. Bikini aan

(uiteraard zijn er nog een aantal optinele stappen zoals : nagels lakken, scheren, zonnebrand smeren.)

Summer ready

Klaar voor de zomer? Welk gevoel had jij toen het rond hemelvaart lekker warm weer was? En naar welke periode verlangde je toen het daarna weer ijzig koud werd? Juist! Jij ben summer ready.

Afvallen voor het perfecte lichaam

Zekers, ga je ook nog halen voor de zomer. En je heupen worden er ook echt smaller van, je benen langer en je borsten staan weer fier vooruit in plaats van omlaag.

Vergeet het meer, je lichaam gezond houden is een prima idee, bereken eens je BMI en kijk wat er nodig is.

Afvallen is trouwens razend simpel: let op je eten en beweeg meer.

Bij eten zijn met name de verborgen suikers een factor die je eenvoudig kunt beïnvloeden, frisdranken, dressings maar bijvoorbeeld ook ketchup en de gezond geachte muesli’s bevatten enorm veel suiker. Laat dat staan en je leeft gezonder.

En meer bewegen betekend niet dat je meteen de sportschool in moet. Sporten is zelfs relatief ongezond, blessures. Daarnaast compenseren veel sporters hun inspanning, ruimschoots, met het sportdrankje achteraf.

Meer bewegen is : de fiets pakken i.p.v. de auto, de trap i.p.v. de lift of roltrap, een blokje om tijdens de lunch, enzovoorts.

Maar je geen illusie

Die prachtige lichamen die je in de magazines ziet zijn de uitzondering niet jij. En de dames met deze strakke lijven moeten daar meestal ook nog eens heel hard voor werken en veel laten.

Leef met je rondingen, dat extra laagje vet dat op een vrouw hoort te zitten. Je borsten die wat hangen. De kwabjes onder je armen, billen die wel vol zijn maar niet rond en strak.

Je kent ze vast wel de trucjes om je lichaam te corrigeren met kleding. Een hoog uitgesneden broek bij korte benen, drukke prints om af te leiden enzovoorts.

Om de een of andere reden laten we ook nog eens onze ‘slechte’ kanten veel zwaarder wegen dan onze goed. Zonde.

Uiteindelijk is de essentie: een bikini die jij mooi vindt, de goed past en de juiste steun geeft. Want los rondhangende borsten zijn niet prettig of comfortabel. ( en of je het gênant vindt dat je borsten uit je bandeau puilen mag je lekker zelf weten)

Bikini tops

Hieronder een aantal bikini tops uit de collectie van 2016, deze zijn allemaal te krijgen in grotere cupmaten.

Sapph Miami beach

Sapph

Freya Bondi - grijs wit zwart

Freya Swim

prima donna Swim model Saint Tropez

PrimaDonna Swim

Beachlife Aqua Green

Beachlife

Allemaal te vinden op zwemtijd.nl

Het badpak

En lig je dan toch niet lekker op het strand? Dan kun je ook de bikini in de kast laten liggen en over stappen op een badpak. Zie zijn namelijk weer helemaal terug.